000 | 00957nam a2200253Ia 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 00007096 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20180514100745.0 | ||
008 | 150424s1952 ||||||engsd | ||
040 | _cLIC | ||
041 | 0 | _aeng | |
082 | 1 |
_a641.3 _bM |
|
100 | 1 | _aMiller, A. R. | |
242 | _aVệ sinh thịt | ||
245 | 0 |
_aMeat hygiene _cA. R. Miller |
|
260 |
_aUnited States of America _c1952 |
||
300 |
_a420p. _c24cm. |
||
520 | _aThe book includes: elements of meat hygiene, ante mortem inspection, post mortem inspection, physical and chemical characteristics of meat àn the principal organs.(Cuốn sách bao gồm: yếu tố vệ sinh thịt, kiểm tra , kiểm tra sau khi giết mổ, đặc tính vật lý và hóa học của thịt và các cơ quan chính) | ||
650 | 4 | _aMeat hygiene | |
653 | _aMeat hygiene (thịt vệ sinh) | ||
653 | _aMeat (thịt) | ||
910 | _aĐặng Thị Thơ_sv36 | ||
942 | _cKHAC | ||
999 |
_c7096 _d7096 |