000 -LEADER |
fixed length control field |
00972nam a2200289Ia 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
00004173 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20191031110035.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
130403s1999 ||||||viesd |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
Terms of availability |
16.000đ |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Transcribing agency |
LIC |
041 ## - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
vie |
044 ## - COUNTRY OF PUBLISHING/PRODUCING ENTITY CODE |
MARC country code |
vn |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Universal Decimal Classification number |
635.5 |
082 14 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
636.6 |
Item number |
N |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Việt Chương |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Nghệ thuật nuôi chim Bồ câu |
Remainder of title |
Chim nhà |
Statement of responsibility, etc. |
Việt Chương |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
[kđ] |
Name of publisher, distributor, etc. |
Mỹ thuật |
Date of publication, distribution, etc. |
1999 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
127tr. |
Other physical details |
Minh họa: Hình ảnh màu |
Dimensions |
19cm. |
520 ## - SUMMARY, ETC. |
Summary, etc. |
Phương pháp lựa chọn chim giống, đặc tính. Phương pháp nuôi, dụng cụ nuôi. Kỹ thuật dồn trứng, dồn con. Phương pháp vỗ béo, chăm sóc Bồ câu con. Làm vệ sinh lồng và chuồng nuôi Bồ câu. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Chim bồ câu |
General subdivision |
Kỹ thuật nuôi |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
Chăn nuôi |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
Chim bồ câu |
910 0# - USER-OPTION DATA (OCLC) |
User-option data |
Hồ Hương K34 |
916 ## - |
-- |
1999 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
|